Beoordelingen

9,2
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,4
Comfort
9,4
Locatie accommodatie
8,7
Faciliteiten
9,3
Personeel
9,3
Waar voor uw geld
9,1

Beoordelingen

    Marjan
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    28 maart 2018

    Heerlijk comfortabel appartement met zeer vriendelijke gastheer

    Mooie moderne badkamer, aparte ruime slaapkamer, keuken is van alle gemakken voorzien, uitzicht op landelijke omgeving.
    Barbara
    be

    Beoordelingsscore

    8,3
    13 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    anissa
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    23 maart 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Sandra
    be

    Beoordelingsscore

    10
    14 maart 2017

    Thuiskomen

    Willy
    be

    Beoordelingsscore

    9,2
    19 februari 2017

    Zakelijke overnachting

    Het logies ligt dicht bij de E40 en je hoort de verkeersstroom dag en nacht.
    Prachtige ruime zolderverdieping die ingericht is als appartementje. Afzonderlijke badkamer en toilet, gezellige zithoek met TV
    Rika
    be

    Beoordelingsscore

    10
    22 januari 2017

    Mocht ik opnieuw in Ternat moeten zijn voor het werk, boekte ik deze B2B meteen opnieuw!

    Wat te weinig stopcontacten.
    Mooie inrichting, voortreffelijke hygiëne, zelfs bij een hele week vrieskou, perfect te verwarmen, alle gewenste comfort, goede matras op het bed, goede verlichting.
    lu

    Beoordelingsscore

    10
    19 september 2016
    Het appartement ligt heerlijk rustig in een landelijke omgeving. We zijn goed ontvangen door de gastheer. In een woord perfekt.
    Beer travelers
    us

    Beoordelingsscore

    10
    19 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    MMAYHA
    ps

    Beoordelingsscore

    10
    2 oktober 2017

    It was a great stay and Mr. Mark is perfect.

    Mladen
    bg

    Beoordelingsscore

    10
    24 september 2017
    perfect.............
    Hakan
    gb

    Beoordelingsscore

    8,8
    1 mei 2017

    Nice quite

    Verocos
    ro

    Beoordelingsscore

    8,3
    22 januari 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    biker67
    gb

    Beoordelingsscore

    7,1
    13 november 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Marivic
    be

    Beoordelingsscore

    8,8
    31 oktober 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Alastair
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    22 oktober 2016

    If only all my accommodation could be like this

    Wifi was a little flaky
    If only all my accommodation could be like this. Excellent facilities, comfortable bed, quiet location but within easy reach of West Brussels where I was working for a few days.
    Vera
    bg

    Beoordelingsscore

    10
    21 oktober 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.